GOOMASS İLE KAZANIN

13 Mart 2013 Çarşamba

ProjeX ve Başaramama Korkusu


ProjeX ve Başaramama Korkusu

Hangi iş olursa olsun, insanların içinde daima bir ‘’Başaramama Korkusu’’ vardır…Ve bu korku insanları ümitsizliğe sevkeder. Hangi idşde olursa olsun biraz gayretle birşeyler başarabildiğini görünce yeis ve havf-ı kaybolmaya başlar. Henüz bu yüzyılın internet devrimi olan Xnetwork ile satış ortaklığı sistemine katılıp kendi gözünle kazançlarını görmediyseniz, sizin de aklınızda muhtemelen bu soru var; Başaramama ihtimalim varmı? Hadi bu sorunun cevabına birlikte bakalım;
Xnetwork İle Başarısız Olabilir misiniz?
1 Mil yarışları, atletizmin ilginç bir dalı olmuştur. Çünkü uzun süre, kimse 1 mili 4 dakikanın altında koşamamış ve bunun sonucu olarak, 4 dakika bir psikolojik sınır olarak kabul edilmiştir. Ta ki 1954 yılına kadar! 1954 yılında Roger Bannister bu mesafeyi 4 dakikanın altında koşana ve tarihe geçene kadar.
Daha sonra ne mi olmuş? Daha sonra ise, diğer sporcular birden bire kendilerinin de yapabileceklerine inanırlar ve birkaç yıl içinde yüzlerce kişi bu başarıyı tekrarlar. Tarih bize bunun birçok misallerini göstermiştir. Bazı kişisel gelişim kitaplarında buna benzer misaller var.
Böylece bir başarı örneği, birçok kişiye ilham oluyor ve o güne kadar yapılamamış şeyler, birden bire kolaylaşıveriyor ve yapılabilir oluveriyor. İlginç değil mi?
Network Marketing işinden birçok insanın para kazanabildiğini öğrendiğimizde ve aldığı dekontları gördüğümüzde bu iş bize ve birçok insana ilham oluyor. Bu işte sebat ederek kazanabileceğimize inanarak girmeliyiz.
Ayrıca üzerinde durulması gereken ilginç bir nokta daha var;
Bu işi yapanların eğitim seviyelerine baktığımızda , “diplomalı başaranlar” da var “diplomalı başaramayanlar” da. Diplomasızlar için de durum aynı.
Evlilere bakınca görülüyor ki, evli başaranlar ve evli başaramayanlar var. Bekarlar için de durum aynı!
Her tabakadaki insanlar için durum aynı.
Sonuç olarak başarı veya başarısızlık oranlarını belirleyen; diploma, yaş, evli olup olmamak, küçük veya büyük şehirde yaşamak, geçim sıkıntısı çekmek veya çekmemek değildir.
Ancak kesin olan bir düşünce vardır ; “Bir şeyi bir kişi bile yapabildiyse, herkes yapabilir.” Değişimi başlatan sadece bizim bu işi başarabileceğimize olan inancımızdır.
Bu istatistiki bilgileri gördükten sonra asıl soru sizin başarmayı isteyip istememenizdir! Kendinize bir fırsata ihtiyacınız olup olmadığını sorun ve üzerinde düşünün.. Gerçekten çalışıp başarmaya hazır mısınız?
XNetwork işinde başarısızlığın birçok  sebebi vardır! Birkaç tanesi şunlardır.
1.  Başlamamak
2.  Pes etmek
3.  İlk başta başaramayınca ümitsizliğe düşmek ve vazgeçmek
4.  Muvaffak olabileceğimize olan ınancımızı kaybetmek
Yani başaırlı olmak üyelerimizin veya üye adaylarının kendi tercihidir. XNetwork sıradan bir insanın online işini kurabilmesi için tüm teknik ve stratejik alt yapıyı sağlamaktadır. Tek yapmanız gereken bu imkanları kullanarak kendi online işinizi kurup sürdürmektir.
Şimdi seçim yapma sırası sizde..
Proje X (xnetwork) ile yepyeni bir hayata yelken açmak mı? Yoksa kendinize yenik düşüp bu şansı da kaybetmek mi?
Karar Sizin…
Eğer hala şüpheleriniz varsa projex in ücretsiz sunduğu seminerlere katılabilirsiniz.
Seminerler hafta içi PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA günleri akiam saat 20:00-22:00 arasında veriliyor. Bu linkten kayıt olabilirsiniz.
 http://www.7x.com.tr/store/seminerkayit.asp?idX=3520

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı bekliyorum