GOOMASS İLE KAZANIN

12 Mart 2013 Salı

XTİCARET NEDİR VE XTİCARETE ÜYE OLMAK


XTİCARET NEDİR VE  XTİCARETE ÜYE OLMAK

X Ticaret, e kitap ve yazılım gibi, dijital alanlarda kullanımı olan benzer ürünlerin satışının gerçekleştirildiği, Türkiye’deki ilk ve tek internet sitesidir. Ürün Sahibi kişilere ve Satış Ortaklarına hizmet sağlamaktadır.

X Ticaret üyesi olduğunuzda, ürün listesinde bulunan tüm ürünlere satış ortağı olup satış gerçekleştirebilirsiniz. Satacağınız  her bir üründen %30-% 75 arası komisyon alma durumunuz bulunuyor. Komisyonlar ürün sahiplerince belirleniyor. X Ticaret üye olduğunuzda, satışı yükselen ürünleri ve yeni eklenen ürünleri Xticaret web sitesi üzerinde sizler için hazırlanmış bölümlerden kolaylıkla izleyebilirsiniz. Böylelikle, kendinize ait bir ürün grubu oluşturarak kısa sürede yüksek kazanç hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

X Ticaret Ürün Sahibi olarak da kayıt olabilirsiniz. X Ticaret üyeliğiniz aracılığı ile yüzlerce Satış Ortağının (Affiliate) ürününüzü satmasını sağlayabilirsiniz. Tanıtım, pazarlama, personel masrafları olmadan ve daha az çaba harcayarak satış hedeflerinize daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Xticaret bu imkanları bize xdükkan adı altında bir web sitesi veriyor.

Hem XTicarete Satış Ortağı olarak hem de XTicarette Ürün Sahibi olarak gelirinizi artırabilirsiniz. Bir haftada binlerce TL kazanma olanağı sunan XTicarete çok kısa bir sürede kayıt olabilirsiniz. Satış ortağı oldunuz üründen ne kadar çok satabilseniz o kadar çok komisyon alırsınız. bu sizin performansınıza bakıyor. Ürün sahibi iseniz zaten satış ortakalarınız sttığı her üründen siz kazanıyorsunuz. Üye olduktan sonra, X Ticaret Kategorilerden ürün seçerek satış yapmaya veya bir ürün sahibi iseniz ürününüzü sisteme ekleyerek satışının yapılmasına başlayabilirsiniz. X Ticaret kayıt işleminin hemen ardından istediğiniz sayıda ürüne Satış Ortağı olabilirsiniz.

X Ticaret hizmeti X Network Sistemi ile de kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz. X Ticaret üyeliğinizle size sunulacak X Network sistemi sayesinde, sizin aracılığınızla yapılacak her X Ticaret üyeliğinden katlamalı olarak artacak bir gelir elde edebilirsiniz. X Ticaret, üye olduğunuzda otomatik olarak size bağlı üyeler de getirecektir. XTicarete Üye Ol Kazanmaya Başla! X Ticaret ailesine, ilk üyelik sırasında “tek seferlik” ödeyeceğiniz 20 TL’ lik düşük bir kayıt ücreti ile hemen katılabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca SİLVER ÜYE olarak hem satış ortağı hemde bir xdükkan sahibi olup daha yüksek gelir elde edbilirsiniz.  
Daha geniş bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.7x.com.tr/store/seminerkayit.asp?idX=3520

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı bekliyorum